Welkom bij Faliekaasje – Verwenbutler – Heavens Factory

De winkel blijft open in tijden van Corona! We nemen wel de nodige maatregelen. Afstand bewaren, handen ontsmetten, …

Lieve klantjes,
Naar aanleiding van alle maatregelen die genomen werden door de overheid omtrent Corona Covid-19 virus, kunnen wij laten weten dat wij open blijven!
Je kunt bestellen om alles aan huis geleverd te krijgen, of je kunt langskomen in de winkel.
Volgende zaken nemen wij in acht:

  • Afstand houden van elkaar: 1,5m afstand houden alsjeblieft.
  • Maximum 2 klanten per keer in de winkel. Indien nodig gelieve even buiten te wachten met de nodige afstand van elkaar.
  • We vragen iedere klant om zijn/haar handen te ontsmetten bij het binnenkomen.
  • Na elke klant worden de klinken van de deur, alsook bakje van Bancontact, alsook toonbank ontsmet.
  • Mogen wij vragen om zoveel mogelijk digitaal te betalen? Dit om het contact zo minimaal mogelijk te houden!
  • We gebruiken voorlopig enkel onze eigen verpakkingsmaterialen, alsook onze eigen zakken. Gelieve dus voorlopig geen eigen doosjes mee te brengen alsjeblieft. Dit om het besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden.

Neem zeker een kijkje op onze vernieuwde website, ontdek onze passie!

Tot gauw in de winkel!
Nathalie Petit-Biernaux
Faliekaasje – Verwenbutler – Heavens Factory Zedelgem


Producten

Kaas en thee zijn onze passie! Bij ons vind je de lekkerste kaasjes uit verschillende landen van Europa. Daarnaast hebben we ook een ruime hoeveelheid heerlijke verse thee. Dit alles van de allerbeste kwaliteit. In onze winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en vaak wisselend assortiment, zowel bij de kazen als bij de thee. Bij Faliekaasje koop je niet enkel mooi afgerijpte kazen, je krijgt er, door mijn motivatie en opleidingen, de ziel en het verhaal bij van al degenen die dagdagelijks met zorg en passie melk tot veredeld eiwit vereeuwigen. Bij de thee krijg je de nodige info om zo het perfecte kopje thee te kunnen maken! Naast kaas en thee kan je in onze winkel terecht voor heel wat ander lekkers die ambachtelijk en/of bio producten zijn. Ontbijtmanden, kaasplanken, picknickmanden, geschenkmanden, pasta's. Maar ook gedroogd fruit, Bio specerijen, koekjes, snoep. Ontdek ze snel! Wens je iemand een leuk geschenk te doen, denk dan eens aan een geschenkmand met heerlijke lekkernijen uit de winkel. Of een cadeaubon vrij te besteden in onze winkel.

×
×

Cart